St. Bonaventua surt 06:30 i es pon 21:23 surt 11:22 i es pon 23:24

Notícies

Ha traspassat el professor Héctor Vall i Vilardell

14 de maig de 2021Obituari Compartir:

El Dr. Héctor Vall i Vilardell, S.I., (Banyoles, 1935), professor emèrit de l’Institut de Teologia Fonamental, ha mort el 13 de maig del 2021, als 85 anys d'edat.

El Dr. Héctor Vall, reconegut professor i ecumenista, ha estat molt vinculat a les nostres institucions en les quals ha impartit el seu magisteri i ha exercit càrrecs de gestió acadèmica com a degà de la Secció “Sant Francesc de Borja” de l’antiga Facultat de Teologia de Barcelona i director de l’Institut de Teologia Fonamental. Actualment el Dr. Vall col·laborava com a professor invitat de la Facultat Antoni Gaudí amb un curs sobre Història de la Reforma protestant i catòlica impartit als alumnes de Màster aquest mateix any.

Més enllà de casa nostra, el Dr. Héctor Vall ha tingut importants càrrecs com a rector del Pontifici Institut Oriental, membre de la Comissió Internacional per el diàleg Ortodox-Catòlic o altres responsabilitats que li han merescut un notable reconeixement eclesial i acadèmic.

Les seves exèquies se celebraran de manera privada al Centre Borja de Sant Cugat del Vallès degut a les actuals restriccions sanitàries. L’Ateneu Universitari Sant Pacià s’afegeix al dol de la seva família, comunitat religiosa i amics i s’uneix a ells en la pregària i en l’agraïment a Déu per la seva fructuosa vida.

Que descansi en la pau del Senyor!