St. Macari surt 06:17 i es pon 21:28 surt 15:57 i es pon 01:49

Notícies

L’Ateneu Universitari Sant Pacià ha participat a la reunió de la Conferència Episcopal Tarraconense

10 de febrer de 2020Notícies Compartir:

Professors de l’Ateneu Universitari Sant Pacià han intervingut a la 233 reunió de la Conferència Episcopal Tarraconense per tal d’aportar reflexions sobre l’acompanyament i la protecció als malalts al final de la vida.

El Dr. Ignasi Fuster, vicedegà de la Facultat de Filosofia de Catalunya, ha fet una aproximació als aspectes filosòfics i antropològics, el Dr. Joan Torra, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, ha donat un punt de vista des de la teologia, i la Dra. Margarida Bofarull, professora de la FTC, ha presentat les qüestions més punyents sobre l’eliminació de la vida del malalt, l’eutanàsia i el suïcidi assistit, així com la resposta de l’Església que, a través de les cures pal·liatives, proposa una cultura de la vida i la compassió veritable.

La 233 reunió de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET) s’ha dut a terme els dies 6 i 7 de febrer de 2020 a la casa d’espiritualitat Claret de la ciutat de Vic. La reunió ha estat presidida per Mons. Joan Planellas i Barnosell, arquebisbe de Tarragona.

Més informació.